درختکاری بدون آبیاری دیگر راز نیست، بلکه 7 راز دارد

درختکاری بدون آبیاری دیگر راز نیست، بلکه 7 راز دارد

درختکاری بدون آبیاری دیگر راز نیست، بلکه 7 راز دارد

Blog Article

مزایای درختکاری بدون آبیاری ………………………………………………………….. ۱۰

دانلود کتاب کشاورزی و دامپروری - پایگاه دانلود رایگان کتاب

دانلود کتاب ابر منظومه ها و نسل جدید اینترنت ماهواره ای

دانش های پیش نیاز……………………………………………………………………….. ۲ ۲

اصل دوم: استفاده از کمپوستهای آلی و قارچ مایکوریزا در خاک گلدان در نهالستان و نیز بستر کشت نهال در زمین اصلی؛ قارچ مایکوریزا پس از استقرار در خاک ریسه‌های خود را به درون سلولهای ریشه فرستاده و برای ادامه حیات خود مواد قندی از گیاه دریافت می‌کند.

بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

پس انتخاب پانزدهم اسفندماه به‌عنوان روز درختکاری بی‌دلیل نیست. به مناسبت روز درختکاری، نهالی در دل خاک کاشته می‌شود تا با بارش ابر مهربان بهار و تابش سخاوتمندانه خورشید، کم‌کم قد بکشد و به درخت تنومندی تبدیل شود.

پس چه بهتر که با توجه به نوع نهال و شرایط اقلیمی منطقه از مشاوره افراد مجرب و متخصص هم استفاده کنیم تا این کار به بهترین شکل انجام شود.

همچنین، خاک محل کاشت باید دارای زهکشی مناسب، نفوذپذیری خوب و تراکم کافی باشد؛ به این معنا که اکسیژن و جای کافی را برای رشد ریشه فراهم کند و در عین حال، بیش از حد متراکم نباشد.

گونه های بومی درختان به تفکیک مناطق جهان ……………………………………. ۳۵

اخبار مرتبط ۳۰ هزار اصله درخت در تربت‌حیدریه کاشته شد تربت‌حیدریه- ایرنا- رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری تربت‌حیدریه گفت: ۳۰ هزار اصله درخت در… شهرداری تربت حیدریه برای زیباسازی نوروزی ۷۰ میلیارد ریال هزینه کرد تربت‌حیدریه- ایرنا- شهردار تربت‌حیدریه گفت: حدود ۷۰ میلیارد در قالب طرح ستاد استقبال از بهار… بیشتر بخوانید ۳۰ هزار اصله درخت در تربت‌حیدریه کاشته شد شهرداری تربت حیدریه برای زیباسازی نوروزی ۷۰ میلیارد ریال هزینه کرد خادمیاران رضوی در کاشت ۴۸۰ هزار نهال در کشور مشارکت کردند

فرقی نمی‌کند که از اداره منابع طبیعی یا شهرداری نهالی به رایگان بگیریم یا در انجمن‌های خصوصی احیا و پرورش بلوط زاگرس برای کاشت نهال هزینه کنیم. مهم، مشارکت درست و اصولی در این حرکت ارزشمند جمعی است تا نهایتاً به بار بنشیند و در درازمدت، تاثیری معنادار بر اکوسیستم فعلی کشورمان داشته باشد؛ اکوسیستمی که سال‌ها است رنج خشکسالی‌های پی‌درپی، چرای بی‌رویه دام، آتش‌سوزی و website برداشت بی‌رویه چوب از جنگل، قاچاق چوب و هزاران بلای طبیعی و غیر طبیعی را تاب آورده و حالا دیگر تاب و توانی برایش نمانده است.

معاون استاندار خراسان رضوی و فرماندار ویژه تربت‌حیدریه هم گفت: حفظ و توسعه منابع طبیعی زمانی به طور کامل محقق می‌شود که موضوع حفظ منابع طبیعی، به فرهنگ عمومی تبدیل شود.

شهردار تربت حیدریه از کمبود منابع آبی به عنوان مهمترین چالش و مانع اساسی شهرداری در اجرای برنامه‌های فضای سبز شهر یاد کرد و افزود: با این حال تابستان امسال دچار کمبود آب آشامیدنی شدیم و شهرداری چاه بوستان ملت را در اختیار آبفا گذاشت تا مشکل آب شهروندان برطرف شود.

Report this page